Deprecated: Function Redux::setHelpTab is deprecated since version Redux 4.3! Use Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) instead. in /home/escape/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Deprecated: Function Redux::setHelpSidebar is deprecated since version Redux 4.3! Use Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) instead. in /home/escape/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381
Escape Room Indiana Jones -Escape Arena- Top Escape Room Bucuresti

Escape room Indiana Jones

VIDEO

*Echipa Escape Arena recomanda echipe de 4-6 persoane pentru o experienta maxima.

DETALII

Escape room Indiana Jones

Ia-ţi prietenii şi porniti pe urmele lui Indiana Jones in cel mai tare Escape Room Bucuresti! Dificultatea este medie pentru cele 75 de minute pe care le aveți la dispoziție, 68% din jucatori de escape room au evadat, dar daca vreti o provocare, incercati sa evadati in mai putin de 60 de minute, doar 25% au reusit!

Cum faci o rezervare la The Last Adventure of Indiana Jones ?Apasa butonul REZERVA CAMERA , click pe ziua dorita si alege unul sloturile orare disponibile.  Suntem convinsi ca iti vom oferi cea mai tare experienta de Escape Room Bucuresti! 

Escape Room Story

 

Indiana Jones, fiind plecat în căutarea unuia dintre cele mai dorite artefact, Sfântului Graal; a dispărut de ceva timp fără că nimeni să ştie dacă mai trăieşte sau nu.

Voi, studenţii lui, făcându-vă griji aţi hotărât să plecaţi în căutarea lui. Din păcate tot ce aveaţi la dispoziţie era jurnalul lui uitat în birou.

În cele din urmă, după căutări îndelungate si zile pierdute descifrând notiţele din biroul lui; găsiţi templul în care Indiana a fost văzut intrând ultima oara.

Oare veţi reuşi să treceţi peste capcanele antice care protejează templul? Oare veti afla ce s-a intamplat cu Indiana Jones inainte ca templul sa se prabuseasca si sa ramanti captivi pe vecie?

Ia-ţi prietenii şi porniti pe urmele lui Indiana Jones in cel mai tare Escape Room Bucuresti!

Vrei sa citesti recenziile complete ale acestui escape room? Da click pe link-urile de mai jos si vezi ce impresie au avut cele doua situri de escape room reviews :

“The Last Adventure of Indiana Jones ne-a oferit o experienta escape room foarte buna, cu toate ingredientele necesare: decoruri si atmosfera, puzzleuri ingenioase, inovatii, efecte speciale si multa distractie. Una din cele mai bune camere jucate in ultima vreme, v-o recomandam cu caldura.” Escape Central

“The Last Adventure of Indiana Jones este primul escape room al celor de la Escape Arena si unul dintre cele mai interesante si pline de surprize camere pe care le-am jucat. Pe masura ce jucam, descopeream noi elemente si rezolvam puzzle-uri, camera ne placea din ce in ce mai mult, pana in punctul in care a ajuns una dintre preferatele noastre” Escape Advisor

DIFICULTATE

9/10

TIMP

75 min

GRUP

2-8 participanti

RATA DE SUCCES

68% in 75min

25% in 60 min

TIMP RECORD

30 min

gtag('event', 'click', { 'event_category' : 'link', 'event_label' : 'phone number' });